Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Закони за успеха

„Закони за успеха“
1. Законът за празнотата. Ако имате нужда от нови ботуши, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Трябва да се чувствате свободни да израствате с вашите стереотипи.
2. Законът за обращението. Бъдете готови да пуснете нещо, което притежавате, за да получите нещо, което желаете.
3. Законът на въображението. Първо, трябва да видите как въображението ви процъфтява. Направете описание на идеалния си ден и не го споделяйте с никого, освен този, на когото имате доверие. Дръжте това описание някъде в ръката си и го препрочетете в свободното си време.
4. Законът за творчеството. Човек може да постигне просперитет чрез енергията на своето мислене, интуиция и въображение.
5. Законът за създаване и приемане. Ако дадете нещо, то ще се върне в десетократен размер. Когато получите стока, е много важно да я споделите с другите. Ако имате дарба и не я използвате, тогава вие вграждате своята Божествена същност. За да уважавате способностите си, трябва да се радвате на подаръци и да ги споделяте с другите. Ако направите това, вие привличате още повече ползи в живота си.
6. Законът за десятък. Вселената винаги ще вземе своята десета. Това е просто законът за щедростта на източника на подкрепа – 10% от всичко, което имате. Никога не знаеш как ще се върне при вас десетичният ти знак. Парите са често срещани. Но може да дойде и под формата на помирение с някого, с нови приятелства, под формата на възстановяване и т.н.
7. Законът за прошката. Ако не можете да простите на хората, не можете да приемете богатството си. Ако душата ви е изпълнена с омраза, любовта не може да намери място в нея. Трябва да се отървете от негативните чувства, които ви поглъщат и не ви дават почивка.
“ Закони за успеха“ от книгата на психолог Ранди Гейдж

 

Total Page Visits: 340 - Today Page Visits: 1

Add Comment