Skip to content Skip to footer

Какво е Астрология?

Астрологията е учение за въздействието и разположението на далечни космически обекти, обикновено това са планети и звезди, и как те влияят върху човешкия живот. Смята се, че позицията на Слънцето, Луната и планетите в конкретен момент и място на раждане за един човек, формират личността му, засягат романтичните му взаимоотношения, показват финансовите му възможности, както и могат да бъдат прогнозирани множество различни събития.

Aries

Mar 21 - Apr 19

Taurus

Apr 20 - May 20

Gemini

May 21 - Jun 20

Cancer

Jun 21 - Jul 22

Leo

Jul 23 - Aug 22

Virgo

Aug 23 - Sep 22

Libra

Sep 23 - Oct 22

Scorpio

Oct 23 - Nov 21

Sagittarius

Nov 22 - Dec 21

Capricorn

Dec 22 - Jan 19

Aquarius

Jan 20 - Feb 18

Pisces

Feb 19 - Mar 20

Коя зодия сте?

ПРОЧЕТЕТЕ МЕСЕЧНИЯ СИ ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ 2023 г.

Размисли върху мъдростта от звездите и планетите

Total Page Visits: 1816 - Today Page Visits: 1

ThemeREX © 2024. All rights reserved.

Aries

Mar 21 - Apr 19

ОВЕН

През този месец ежедневието ви ще е динамично, а настроението ви ще е ведро, независимо дали сте на работа или на почивка. Ще сте заредени с оптимизъм и дори  да срещнете препятствия, няма да позволявате те да попречат на напредъка ви. В стремежа си да постигате целите си по-бързо, ще сте склонни да оказвате натиск върху хората, с които работите и до средата на месеца тази тактика ще работи. През втората половина на месеца взаимоотношенията с колегите ще станат по-трудни. От вас ще се иска да се заредите с търпение, да формулирате ясно исканията си и да намерите подходящо време, в което да ги заявите. Вероятно е доста да се подразните от бавната реакция на ваши колеги. В края на месеца може да очаквате предишни клиенти или бизнес партньори да ви потърсят с интригуващо предложение, съветът ми е да не бързате с отговора си.

Предразположени сте към стомашни неразположения, избягвайте експерименти с твърде пикантни храни и напитки.

Желая ви късмет и хармония!

 

Taurus

Apr 20 - May 20

ТЕЛЕЦ

През този месец ще сте доста заети в работата,  има вероятност да се наложи да изместите или да пропуснете планирана почивка, за да компенсирате отсъствието на някои колеги.  Това никак няма да ви се понрави, може даже демонстративно да започнете да вършите задълженията си през пръсти, с което рискувате да се злепоставите. Взаимоотношенията с колегите ще са по-напрегнати до средата на месеца, може да се чувствате леко неуверени, ще сте склонни и да се заяждате.  Заради натрупаното негодувание и осезаемата умора, е вероятно да си направите равносметка и да преразгледате кариерните си цели. Проучете какво не е наред и обмислете варианти за дългосрочно решение, което да задействате през есента. Повече напрежение ще изпитват хората, родени между 16.05. и 20.05.

В края на месеца ще имате важни семейни въпроси за разрешаване, обгрижването на децата и възпитанието им може да бъде повод за конфликт с партньора. Друга причина за напрежение с любимия човек може да бъде обсъждане на евентуална покупка на имот, вероятно е да не сте обективни в преценката си.

Желая ви късмет и хармония!

 

Gemini

May 21 - Jun 20

БЛИЗНАЦИ

През първата половина на месеца ще се чувствате силно мотивирани и амбицирани да осъществявате проектите си. Ще ви върви по вода в дейности, за които са нужни споразумения, подписване на договори и общуване с колеги и бизнес партньори, ще се чувствате на гребена на вълната и ще жънете успехи. Ще бъдете бързи и прецизни в изборите и действията си, ще успявате майсторски да убеждавате и да обединявате хора, така че да постигате набелязаните цели. През втората половина на месеца нещата ще се забавят малко, вероятно е да имате по-малко ангажименти, периодът е подходящ да се отдадете на почивка. Бъдете внимателни, ако пътувате между 20.07. и 25.07., има предразположение към инциденти, в тези дни избягвайте и екстремни забавления. В края на месеца ще имате желание да заздравите връзката си с братята или сестрите си, общуването с деца ще ви носи много удовлетворение.

 Желая ви късмет и хармония!

 

Cancer

Jun 21 - Jul 22

РАК

Честит рожден ден, Раци!

През този месец в работата си ще сте пълни с идеи, въображението ви ще е забележително. Чрез активно общуване ще имате най-голям шанс за постигане на целите си, препоръчително е да провеждате разговорите очи в очи и да не прехвърляте задълженията си на колеги. Ще ви бъде лесно да убеждавате събеседниците си да ви подкрепят, настойчивостта ви ще бъде подплатена с отлични аргументи. Това красноречие ще ви върши работа, както в професионалните взаимоотношения, така и в личния ви живот. Ако ви предстои да излезете в отпуск, може да ви е малко трудно да се отпуснете и да се изкушите да свършите и нещо служебно по между другото. Съветът ми е да се откъснете от работните ангажименти и да се отдадете на почивка, която освен, че сте заслужили, ви е и много необходима. Бъдете внимателни с разходите и не бъдете разточителни особено през последната десетдневка на месеца, някои капризи могат да ви струват твърде скъпо.

Желая ви късмет и хармония!

 

Leo

Jul 23 - Aug 22

ЛЪВ

През този месец настроението ви ще е променливо, може да се чувствате недооценени в работата, но усилията ви няма да са напразни. След 17-ти нещата наистина ще се подобрят и ще се появят новите възможности за развитие, на които се надявате, а ако сте срещали препятствия до скоро, те ще отпаднат. Дали обаче ще се решите да поемете по нов път?  Вродената си суета ще  проявите и по отношение на кариерното ви развитие. На възможности, които първоначално са ви изглеждали много примамливи, в края на месеца може да гледате със други очи. Интуицията може да ви подсказва, че има подводни камъни, които може да се окажат доста по-големи от очакваното. Ако времето не ви притиска, не бързайте с решението си, ако решите да се впуснете – даже да се разочаровате, поне ще знаете, че сте опитали.

Ще обръщате много внимание на външния си вид, ще полагате усилия и може да решите да вложите много средства в подновяване на гардероба си. Бъдете внимателни с харченето, защото в края на месеца може да установите, че се чувствате по-комфортно и красиви в старите си дрехи, а банковата ви сметка е сериозно пострадала. Въздържайте се от импулсивни покупки онлайн не само на дрехи и аксесоари.

Желая ви късмет и хармония!

 

Virgo

Aug 23 - Sep 22

ДЕВА

Още от началото на месеца ще бъдете настроени на вълна за почивка, затова ако имате възможност излезте в отпуск. Ще ви липсва концентрация за работните задължения и това може да създаде проблем, ако сте на работа и не се съсредоточите. До средата на месеца минималните усилия, които полагате, ще бъдат достатъчни, за да вършите ежедневните си задачи и това ще ви спести упреци от колеги и началници. След това обаче, ще трябва да запретнете ръкави, защото ще се обръща повече внимание на това, което вършите и как го вършите, не се опитвайте да се скатавате, няма да се получи.  В края на месеца, ако сте положили необходимите усилия, може да се отличите сериозно от останалите си колеги и да получите някаква награда.

В личния си живот може да очаквате напрежение във взаимоотношенията с членовете на семейството, може да получите упреци, че сте твърде разсеяни и нехаете за общото благо. Това може да ви тласне да общувате по-често с приятели и да разширите социалния си кръг, което да не ви донесе желаното удовлетворение.

Желая ви късмет и хармония!

 

Libra

Sep 23 - Oct 22

ВЕЗНИ

През този месец е препоръчително да действате самостоятелно, както по личните си въпроси, така и в професионалната сфера. Ако се налага да работите в екип, имайте предвид, че комуникацията между различните членове ще се влоши, всеки ще мисли, че е прав и ще се придържа към позициите си, трудно ще постигате съгласие и ще стигате до решение. Ще е нужно да сте търпеливи, да запазвате спокойствие в напрегнати ситуации, вероятно е вашата чувствителност и его да бъдат подложени на изпитание. За да си спестите тревогите, по-добре работете сами, така или иначе ще имате много задачи и няма време за губене. След средата на месеца ще има леко подобрение на ситуацията, за родените между 23.09. и 27.09. ще е по-осезаемо. Вероятно е да научите новини за възможности за кариерно израстване, за развитие обаче е добре да изчакате до есента. В края на месеца заради грижи около децата може да отложите планирана почивка.

За да сте в добра физическа форма, избягвайте да вдигате тежко и бъдете умерени с ползването на климатик.

Желая ви късмет и хармония!

 

Scorpio

Oct 23 - Nov 21

СКОРПИОН

До средата на месеца в работата ще бъде напрегнато. Ще имате задачи за довършване, може да изникнат проблеми с документи, ще се налага да сте твърди в защита на интересите си и налагане на идеите си. В отношението към колегите си може да сте по-остри и се очаква комуникацията да бъде напрегната. След средата на месеца настроението ви ще се разведри. Ще имате по-малко работа, ще се чувствате по-свободни и ще искате да се отдадете на почивка. Ако планирате да си вземете отпуск, не изключвайте служебния си телефон, вероятно е да ви потърсят колеги с молба да помагате дистанционно. В края на месеца, в стремежа си да бъдете оригинални и да демонстрирате интелектуално надмощие, може да влезете в конфликт с членове на семейството или приятели и да влошите отношенията си. За да не се стига до големи разочарования, бъдете премерени със сарказма и остроумието.

Желая ви късмет и хармония!

 

Sagittarius

Nov 22 - Dec 21

СТРЕЛЕЦ

През този месец ще сте много концентрирани и ще искате да проявявате силата на волята си във всякакви ежедневни ситуации. През втората половина на месеца ще имате най-много възможности да покажете уменията си и да затвърдите позицията си в работата. Ако имате идеи за предлагане, план за изпълнение на проект  или да водите важни преговори, това ще бъде най-доброто време да започнете, няма да имате проблем да се наложите, независимо от сферата. Ако тези идеи са свързани с промяна на професионалната ви ориентация, ще имате всички шансове да постигнете желания резултат. Ще имате яснота и бистър ум, за да направите правилния избор и да се впуснете в приключението, от вас ще се иска просто да предприемете стъпки. Единственото, което може да ви възпира, е размера на заплащането, което поне първоначално може да смятате за неудовлетворяващо.

През целия месец е добре да сте разумни с парите си, защото разходи за ремонт на нещо в  дома може да ограничи бюджета ви за почивка.

Желая ви късмет и хармония!

 

Capricorn

Dec 22 - Jan 19

КОЗИРОГ

През този месец ще бъдете затрупани с работа и не винаги ще имате време да помислите, преди да действате. За да приключите навреме с всички задачи, ще трябва да положите усилия и да поддържате добра комуникация с колегите си. Ако сте част от екип, дори да не сте началник, ще се наложи да се заемете с управлението на хора и процеси. Ще трябва да изострите аргументите си и да сте много категорични, за да обедините и организирате колегите си, което ще бъде по-трудно до средата на месеца, но можете да разчитате на бистрия си ум и добра преценка. След средата на месеца общуването ще върви по-добре, колегите ви ще бъдат по-възприемчиви, а и вие самите ще сте по-склонни към компромиси.

В личния си живот може да очаквате положително развитие, може да срещнете подходящ партньор, да се решите да създадете общ дом и семейство с любимия човек. По-затруднени в решенията си по тези въпроси могат да се чувстват хората, родени между 14.01. и 20.01.

Ако сте дали пари назаем, е вероятно да не ви ги върнат навреме и да ви помолят за отсрочка.

Желая ви късмет и хармония!

 

Aquarius

Jan 20 - Feb 18

ВОДОЛЕЙ

До средата на месеца служебните задачи, по които работите, ще вървят добре, ще работите със самочувствие и ще имате воля да налагате идеите си. Внимавайте обаче да не създавате напрегната атмосфера, защото ще сте склонни да прекрачвате границата на доброто възпитание. Постарайте се да бъдете дипломатични, така колегите ви ще откликват с повече ентусиазъм, ще можете да се възползвате и от техни интересни идеи и много по-лесно ще получите желания резултат, не пренебрегвайте тази подкрепа. След средата на месеца е вероятно да станете по-сприхави, може да изпитвате недоволство без конкретна причина и да сте по-малко концентрирани, което може да ви отдалечи от колегите. Това ви настроение ще се отрази и на взаимоотношенията с членовете на семейството. Ако имате казус свързан с имот, може да бъдете ощетени или да се наложи да чакате по-дълго време, докато се разреши ситуацията. Повече напрежение ще изпитват хората, родени между 09.02. и 17.02.

Желая ви късмет и хармония!

 

Pisces

Feb 19 - Mar 20

РИБИ

През този месец ще се чувствате добре и ще имате увереност в себе си, ще бъдете оптимистични и способни да успеете във всичко, което предприемете. Ежедневието ви ще бъде доста натоварено, защото ще се налага да вършите няколко неща едновременно. Може да изпитвате напрежение от очакването на важен разговор около средата на месеца, който ще има значение за кариерното ви развитие. По-силно това влияние ще усещат хората, родени между 20.02. и 27.02. Имайте предвид, че подобен разговор няма да мине съвсем гладко и това може да ви обезсърчи, но пък много ще ви олекне след като го проведете. Независимо от резултата ще успеете да се отпуснете и да помислите за лятна почивка. Организирането на почивката може да създаде напрежение, заради липсата на единомислие сред членовете на семейството или приятелска компания как и къде да пътувате. По-вероятно е да не успеете да наложите мнението си, бъдете по-сговорчиви и не се оттегляйте обидени.

Желая ви късмет и хармония!