Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО УМНИ И КРАСИВИ ЖЕНИ ОСТАВАТ НЕОБВЪРЗАНИ С ГОДИНИ

Вероятно сте попитали най-добрата си приятелка милион пъти защо е сама и не бърза да създаде семейство. Тя може да се шегува по тази тема, но корените на проблема са много по-дълбоки. Все повече и повече красиви и умни момичета предпочитат да не са във връзка. Каква е причината?
Съвременните жени са независими
Жените се борят за правата си и променят света. Все повече дами получават работни места, които са равностойни или по-добре платени от на мъжете и стават независими.
Жените стават все по-емоционално стабилни
Жените са станали по-силни, по-емоционално стабилни и по-образовани. Съвременният свят им дава приблизително същите възможности като на мъжете. Това засяга тяхната психология. Вие не се страхувате да останете сами без средства за препитание. По-добре е да чакате равностоен партньор, отколкото да споделите леглото си с мъж, който не обичате или не уважавате.
Съвременните жени започват да харесват алтернативните взаимоотношения
Днес не се страхуваме да покажем предпочитанията си в отношенията. Можем да живеем така, както сметнем за добре, и никой няма да ни съди като преди, когато избираме партньор от същия пол или имаме свободна връзка. Очевидно това води до това, че хората не се женят и просто живеят заедно.
Съвременните жени имат много високи стандарти
Когато печелите собствени пари, грижите се за външния си вид и се развивате в други области, очаквате човек, който ще се съобрази с вашата философия за живота и ежедневни дейности. Не е възможно да се толерират ниски стандарти, защото те не могат да ви донесат по-добър живот. По-лесно е да останете сама и да продължите да се грижите за себе си.
Мъжете се страхуват да се срещат с красиви и умни жени
Когато мъжете виждат красива, независима и умна жена, те не са толкова ентусиазирани да предприемат първата стъпка, защото мислят, че подобна невероятна жена не може да бъде самотна. Плюс това никой не иска да бъде отхвърлен. И повечето от жените никога няма да направят първата стъпка, защото те вече правят достатъчно.
Съвременните жени вече не вярват в приказките
Да, нивото на доверие на жената към мъжа е много по-ниско поради съвременните стандарти и ерата на потреблението. Гледахме филми от детството си, когато една жена е самостоятелна бизнес дама, която управлява собствена компания или е изключително успешна на работното място като цяло. Съвременният свят ни дава съвременни приоритети и ние ги приемаме.
Total Page Visits: 206 - Today Page Visits: 2

Add Comment